Escola ValNEP
   
 

Si planifiques per ad un any, sembra forment.

Si planifiques per ad una dÚcada, planta arbres.

Si planifiques per ad una vida, educa persones.

(Kwan Tzu, 300 a. C.)

 

       

Escola valnep


Has triat ValNEP en valenciÓ

Has triat l'Escola ValNEP en valenciÓ

 
     
 
 


Aspectes llegals de l'Escola
 

1.- L'Escola ValNEP, no estÓ registrada en cap lloc com escola.

2.- El certificat d'aprofitament del curs, no tÚ cap validea llegal per a presentar-ho en cap lloc.

3.- El donatiu del curs, Ús un aportament que de manera voluntÓria fan els alumnes per a colaborar en el sosteniment de l'escola, entenent-se per aix˛, per a ajudar a pagar el servidor i els gastos que ocasiona mantindre-la oberta.

4.- Els rebuts que l'escola envia als alumnes no tenen cap validea, a soles Ús com a justificant del seu aportament voluntari.

5.- Els professors d'esta escola sˇn persones ausades capacitades per a poder impartir els cursos que es realisen en esta escola.

6.- El valenciÓ que s'ensenya en l'escola, estÓ basat en les conegudes i reconegudes, Normes d'El Puig, (Les normes de la Secciˇ de Llengua i Lliteratura de la Real AcadŔmia de Cultura Valenciana)

7.- Totes les persones que vagen a fer els cursos, declaren que han llegit el present aspect llegal i estan d'acort en ell. L'admeten i volen fer el curs.

8.- Tots els alumnes tambÚ admeten haver llegir el condicionat del curs i totes les pÓgines de l'escola, i estan d'acort en tot lo que en ell i en ella es diu.

9.- Mai cap alumne, futur alumne o antic alumne, podrÓ demanar a l'escola baix cap concepte i davant de qualsevol entitat, mÚs de lo que arreplega este aspect llegal.


 
PÓgina principal de l'escola en valenciÓ     
 
 
Correcte      Aspectes llegals de l'escola     

Documents     
 
Tornar Arrere     
 
 
 
     

Usuaris en llÝnea

 

Llengua Valenciana, Patrimoni de l'Humanitat

 

Dalt